fredag 16 december 2011

2011`s sista julmarknad!

Här kommer lite information om Lev Vackert Butikens sista adventsjulmarknad;
Lördag och Söndag 17 & 18/12 mellan 10.00 - 18.00
Lör 17/12 Penilla Larsson med underbara smycken, Towa med Farmors vita hjärtan, Butik Mazzarin- knep och knåp, Börje Smedberg med luffarslöjd, Loise Fredriksson med Aloevera, En ambitiös gymnasietjej med nyckelskåp, smyckesskåp och tavlor, Marie Taxen med Ullkonst/ tavlor, Yvonne med tomtar samt ullsmycken, Rose-Marie o Britt Inger med hemsytt. Jonas Grund med fårskin. En konstnär med tavlor och sin bok AW.

Sön 18/12 Samtliga från gårdagen dock inte Yvonne istället har vi Linda Pettersson och hennes mor med cupecakes, Sörgården med kött och annat gott och annat julgott!
I övrigt kommer våra duktiga hantverkare finnas på vår övervinning, ute och i vår robusta källare
Vi vill redan nu berätta att julmarknaderna är något vi har ambitionen om att fortfölja varje advent. Plasterna i år har det varit tryck på så har du varit nöjd kan det var en god ide att säga i till i tid om en önskan om plats.

Annars så är det mycket nytt på gång i Lev Vackert huset, vi har ju nu renoverat övervåningen för större butiksyta, fler fikaplaster och för att vi ska kunna ta emot grupper av olika slag. Antingen ringer ni vid större fika stunder och reserverar bord eller så kan ni boka hela övervåningen.

Vi håller just nu på att utarbeta kuvertpriser för begravning och dopfika, mer om detta senare. Andra planer drömmar och idéer finns också för vårt drömhus så vi hoppas att ni fortsätter att komma till oss och att ni ger oss feedback när den är så väl bra som dåligt så att vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre.
Stort tack till alla er medier, kunder och hantverkare som varit med och förverkliga detta!!!

Vill också berätta att jag (Petra) som skriver nyhetsbladen och uppdaterar allt på de sociala medierna har en lättare släng av dyslexi samt mindre tålamod än andra så jag hoppas ni alla kan ha överseende med alla de stavfel som ni mött och kommer att möta på. Öppettider:

Alla dagar fram till årets slut: 10.00 -18.00 25/12 och 26/12 STÄNGT

ÖPPET: 27,28,29, 30/12 10.00-18.00

31/12, 1 och 2/1 2012 STÄNGT

Därefter gäller

Öppettider 2012

MÅN och TIS: STÄNGT. ÖPPET: ONS. tom SÖN 12.00 -17.30

(självklart kan ni vid större sällskap minst 8 boka andra öppet tider för konferens, fika eller privatshopping tid med hjälp om så önskas.)

KRAM Ingela o Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar