måndag 9 januari 2012

Vad är på gång?

Hej alla Söta Besökare!

Först och främst så vill vi be om ursäkt till er som kom till oss i Fredags då det var röd dag, vi hade kunnat skrivit här på bloggen att det var stängt men av någon outgrundlig anledning så missade vi att göra det. Så åter förlåt för det- Vi ska bli bättre på att skriva vad som gäller här på bloggen.

Vi har mycket på gång och har som ni sett eller hör så har vi ju öppnat övervåningen, där kommer det att hända en hel del framöver. Men det kommer kanske inte gå så fort som vi vill eftersom vi delvis måste vänta in FORMEX mässan och andra små guldskatter. Det kommer också finnas möjligheter för dig/er som vill reservera övervåningen för fika, begravningskaffe och liknande. Det kan du faktiskt till och med göra redan från och med idag, ler. Vi håller just nu på att arbetar ut olika kuvert priser och menyer för er som vill abonnera övervåningen. Fråga oss gärna eller maila vitromantik@gmail.com om du har frågor kring detta. Men nu till något helt annat, något jätte skoj som kommer och som du kan se fram emot!

MISSA EJ SKOTTDAGEN

Onsdagen den 29/2 kl 18.00 kommer vi att ha en stor modekväll i Lev Vackert huset! Tillsammans med Bettans Collection och hennes kläder kommer vi att visa upp våra Cream kläder.Hos oss kommer också Maria med Realbizz finnas så att du kan få perfekt passning på dina underkläder. Maria kan verkligen få dig att känna dig snygg i hennes fina underkläder. Alla modellerna kommer att bära smycken från Pernilla Larssons design och bli stylade från topp till tå av Salong Agaton. Detta kommer verkligen bli en inspirations kväll för alla oss kvinnor som vill hänga med i vårens nyheter. Dock är det platsbegränsning så först till kvarn med att anmäla sig. Anmälan är bindande och görs till vår mail vitromantik@gmail.com vi vill ha namn på alla som ska med. Pris: 120:- person då ingår förutom den inspirationsaftonen även en extremt lyxig variant av Tomatsoppa med feta ost, bröd, dricka eller vin samt kaffe. När ni kommer så ska betalningen göras direkt i kassan så att ni kan bli avprickade, ler.

ÖPPETTIDER

Mån – Tis Stängt.

(dock är det möjligt att boka in gruppvisningar eller luncher/fikastunder under dessa dagar).

Ons- Sön 12.00-17.30

www.levvackert.blogspot.com

www.levvackert.se

Ingela Broling 0706410580

Petra Eriksson 0730288019

Ps. Jag hoppas att ni kan ha överseende med den smärre sväng av dyslexi som jag har, Petra Ds

1 kommentar:

  1. Hej på er brudar;) Monika och jag missade att köpa med oss era ljusslingor med rosor, som låg nära kassan. Det kom ju några lyktor med hem istället;)Finns några kvar? Skulle vi kunna shoppa på detta viset? Kram Christina & Monika

    SvaraRadera