torsdag 12 april 2012

Lite viktiga datum!

Hej Ni Rara!
Här tänkte vi tipsa eller påminna lite extra om lite viktiga och kommande datum:

Då första modekvällen blev sådan stor succé har vi bestämt göra det igen med nya inslag och sommarens mode inom smycken, hår, naglar, smink, kläder och blommor!

Vill du vara med så skynda dig att maila för att anmäl dig. Det går också fint att gå in till oss i butiken och anmäla sig. Anmälan är bindande och du kvällen kostar 120:- (vilket inkluderar något ätbart, dryck och kaffe samt show och dylikt). Dock börjar de sista platserna att sina. När du kommer till butiken så betalar du och ser till att du blir avprickad i vår VIP lista.

Kvällen utförs i samarbete med Salong Agaton, BlomDesign, AniDesign: Annika från Degerfors, Marlene Printz Naglar, Lev Vackert & Två Tanter


Mån – Tis Stängt.

(dock är det möjligt att boka in gruppvisningar eller luncher/fikastunder under dessa dagar).

Ons- Sön 12.00-17.30

OBS!!!

Från den 2/5 har vi ÖPPET ALLA DAGAR:

Mån-fredag 10-17.30

Lörd-Söndag 11-16

Butiksmail:

vitromantik@gmail.com

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! ÅH så skoj! Föranmälan ska göras till vår mail. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135: - För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort.

Söndagen den 3/6 är det dags för Loppis/hantverksdag igen!!

Kl 11.00 - 16.00 Antigen kommer du och fyndar eller så ställer du upp utanför oss med ett eget bord (Pris vid medverkan 200:- så att vi kan annonsera ordentligt, avgiften betalas på plats). Du tar alltså med eget bord, anmälan via mail.

KRAM Ingela & Petra

ps; det kommer mera....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar