måndag 14 maj 2012

Bättre sent än aldrig!

 Hej Alla Härliga Människor!
Lovade ju för ett tag sedan att visa fler bilder från modeshowen vi hade i Lev Vackert huset.
Japp, det var i slutet av April men; bättre sent än aldrig!
Så här kommer några bilder i från vår magiska afton.
 En av Creams sommarfärger i år är faktiskt svart. I bakgrunden ser ni vår modell Lina Otter med en svart super snygg spetsklänning som är väldigt snäll mot alla figurer och framtill har vi Izabelle med en svart UniCum klänning (den finns ju som bekant med just UniCum märket, endast i ett enda ex!).
Klänningen Lina bär finns också i rosa!
 Här har vi Anna i en super söt Creamklänning som också finns i helvitt,
hon har också ett par snygga leggins till och leggins är något som vi tagit in massor av, det är ju såååå användbart! Västen som kommer ifrån Ib Laursen finns även i rosa och vitt, perfekt tillbehör till det mesta!
 Alla modellerna fick sitt hår och smink fixat av den underbara Salong Agaton. 
De fick även sina naglar i ordning av den duktiga nagelteknologen Marlene Printz som också finns inne i Salong Agatons lokaler. 
 Alla blommor sponsrades av rara Caroline som har BlomDesign nere vid Kristinehamns KappAhl butik. Hon fixade så många fina buketter, kransar, hårdekorationer och liknade, TACK! Här bär Anna en av Creams söta koftor som har stora pärlemorsknappar och under till en fantastisk spetsklänning även den i från Cream.

 Här kommer Anna igen med en av de Vackra sommarkoftor som kommit in från Cream. Den finns även  i vitt och är ett måste till sommarens lite mer kyliga kvällar. Klojen, är egentligen en av Creams underklänningar och det är också något som vi satsat mycket på. Så det finns i butiken i massor av färger och med olika snygga kanter nertill. Detta är verkligen en sommar räddare för dig som vill kunna få ut det mesta av dina plagg! Parasollet kommer från Chic Antique och finns hos Lev Vackert men vi har också äran att kunna berätta att vi även har parasoll från 1800 talet till salu i butiken!


 Här ser ni Anna i en av sommarens trendigaste kjolar!

Vi har helt enkelt fått in kläder till butiken som passar ALLA tillfällen och tillställningar för vår och sommar.
 Välkomna in! 
Och du, här låter vi ju alla gå i lugn och ro för att titta själva men ber du om hjälp så finns vi självklart där för dig. Garderob problem är något som vi faktiskt är riktigt duktiga på så säg bara till om du vill ha tips och personlig vägledning! 
KRAM Ingela & Petra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar