onsdag 11 juli 2012

TESTING 1,2,3, kan ni höra mig?

Hej Ni Alla sköna solar där ute! 
Vi har ju, som säkerligen flera av er redan vet om, velat fram och tillbaks om detta med att starta en webbutik, ända sedan det att vi startade Lev Vackert i form av den fysiska butik som vi har.
Vi velar lika mycket nu kan jag säga, ler. Varför?
Jo, det är dyrt, svårt att få bra fraktavtal (kändes faktiskt omöjligt...) och så tidskrävande så det kan man inte ana (kanske inte för ett proffs men för oss). 
Det finns fler komplicerande omständigheter med att starta en webbutik och alla dem ska vi inte tråka ut er med här. Vi tänkte  i alla fall som en slags start på vägen så vill vi testa oss lite fram.
Vad är då inte bättre än att testa här!?
 Så detta får alltså bli den första smyg testen och förhoppningsvis så lär vi oss mycket av den och följande tester här, ja, förhoppningsvis så mycket att vi vågar ta det där extra steget till en "riktig närbutik". Eller vem vet, kanske blir det snurr på det här så att det fungerar bra här! 
När det gäller våra Cream kläder så har vi väldigt begränsad upplaga så vill du vara hundra på att din storlek finns så ring eller sms:a 0706410580 (ps du kan få ringa många gånger om vi har mycket folk i butiken)
 Så vårt lilla öppningserbjudande i denna söta shop som vi härmed bestämmer att detta bland annat är.
Så vill vi så klart erbjuda våra kunder ett toppen pris på vårt skötebarn, vår andra bok: Lev Vackert!
ARTIKEL 1
”Lev vackert” är en fantastisk inredningsbok, av Ingela Broling, Petra Eriksson och Lars Thun. Denna bok är något utöver det vanliga, och ett riktigt måste för dig som gillar inredning. Den innehåller ljuvliga bilder och massor av inspiration för alla som älskar den romantiska, lantliga stilen. I boken presenteras en mängd vackra hem, miljöer, platser och kreativa människor. Bokens 200 sidor och över 500 inspirationsbilder andas romantik, lantlig charm, fransk bondromantik och ljuva detaljer i överflöd. Dessutom bjuder den på en mängd tips, recept, dikter och vackra ordspråk. Ingela Broling och Petra Eriksson har tidigare givit ut den populära boken ”Romantiska hem och inspiration i vitt, som sålts i ett tiotal länder. ”Lev vackert”, utgiven 2010, är en fristående uppföljare på samma tema. Boken mäter 24,5 cm x 33 cm och är unik på så vis att den har två olika framsidor som kan varieras bara genom att vända på omslaget.
Med sin storlek och de vackra omslagsbilderna är "Lev vackert" en inredningsdetalj i sig, som med fördel kan ligga framme som prydnad mellan läsningarna!
NU 249:- ord.pris 489:- (frakt 85.-)
obs detta pris gäller bara för webbhandel. I butiken har boken också ett generöst pris men då 299:-
Bilder inifrån boken:


En bild på den andra framsidan (boken har ju som nämnts två framsidor):


Här nedan ser du den super söta men ändock tuffa långkoftan som med fördel kan användas som vår eller höstjacka, skön till kallare sommarkvällar eller bra som "vanlig" kofta året om.
Pris 799:- (frakt vad det gäller kläder brukar hamna kring 50 lappen). 
Finns i 38, 40 och stlk 42
ARTIKEL 2
 Här har du en super sött Creamklänning som lätt kan göras mer romantisk med underklänning och söta leggins eller tuffare mer bara ben och grova kängor, passar också snyggt till jeans. 
Pris 799:- (frakt vad det gäller kläder brukar hamna kring 50 lappen). 
Ring eller smsa för storlekar 0706410580
ARTIKEL 3
 Denna fräcka blus finns även i enfärgad jeansblå ton. Blusen är lätt att kombinera till kjol, jeans, eller leggins. (finns från 36-42) Men som sagt ring eller smsa för säkerhets skull 0706410580
PRIS endast 549:-
ARTIKEL 4
 Tufft och fräscht linne med lagom volang, så snyggt i hopp med jeans!! Men det går likväl att kombinera med kjol. Finns från 36-42 (ring el sms för att vara säker om din storlek finns 0706410580)
Rymlig i sin storlek. Pris 549;-
ARTIKEL 5
Ljuvlig kofta som passar till det mesta materialet bland annat bestående av kashmir gör känslan och looken ytterligare lyxig. Pris 899:- (ring eller smsa för storlek 0706410580)
ARTIKEL 6
FANTASTISK KOL/AXEL LÖS KLÄNNING 
Mycket behaglig kjol, klänning med bredd resår i midja (el vid byst) 
Pris 799:-
Vill du veta mer om någon av våra varor så  maila/ring eller smsa
 vitromantik@gmail.com eller 0706410580 (svarar vi inte på engång så har vi många kunder i butiken, så ha tålamod, ler).

Självklart postar vi den till dig emot förskottsbetalning på vårt bankgiro. 

KRAM

PS. ÖVERLAG BRUKAR DET KOSTA CA 50 KR ATT SKICKA
 KLÄDER MEN BÖCKER ÄR SOM NI FÖRSTÅR TUNGA OCH GÖR ATT FRAKTKOSTNADEN ÖKAR TILL 85:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar