tisdag 1 mars 2011

Soldathemmet blir Lev Vackert Butiken

Hej Ni Sköna besökare!
I Februari 2011 blev det äntligen sant. Vi hade funnit huset där vi ville starta vår livstilsbutik Lev Vackert! Huset var ett gammalt soldat hem i början av Kristinehamns skärgård. Mellan 1944 och 2005 tillhörde huset A9 militären. Sedan dess nedläggning har huset stått tomt och bara väntat på att vi skulle finna det rusta det och föra ditt glada människor!
Men som ni kommer att se var det allt annat än att bara slå upp dörrarna.
Vår ambition är ju att låta våra besökare mötas av en underbar och inspirerande miljö.
Huset är på hela 519 kvadratmeter och att ta sig an allt detta kändes oövervinneligt då vi vill öppna upp i Maj. Därför beslutade vi oss för att börja med husets entre plan och sedan utveckla butiken med tiden. På bilderna ovan ser ni huset som om det blir som önskat kommer att bli ljus grått med vita knutar. Huset hade många fönster ett vackert ljusinsläpp och en härlig utsikt, men det fanns en hall som var något mörk och som begränsade ljuset att nå våningens alla vinklar och vrår, så det först som hände i huset var att endel vägar revs.
Som ni kan se är det ett tag sedan man valde färger till detta huset och vi kan lova att det kommer att gå åt en hel del panel och vit färg för att få ordning på detta. men skam den som ger dig!
Välkomna att följa vår förvandling!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar