onsdag 4 maj 2011

I väntans tider

Hej Ni fina!
Hoppas att det är fint med er alla. Själv så har vi det toppen. Vi går och pysslar och fixar med allt i och till butiken. Jag tror vi skulle kunna göra det si så där ett år till, ler. Ja, det är så skoj.
Men helst av allt så vill vi ju också öppna så klart!
Tyvärr ligger det inte i vår händer utan vi väntar på ett bygglov på det rampförslag som lämnats in, sen så måste vi ju börja med rampen också... Pust för alla dessa krav och regler, man önskade ju så att de kunde vara lite mer anpassade till verksamhetsekonomin och kanske lite flexibla i tidsbestämmelsen, men nog om det nu för det är ju i grund och botten BRA regler. Men det känns lite som om vi också går i väntans tider, kassasystemet är på ingång, möbler som aldrig dyker upp, skor på villovägar och annat smått och gott som blivit försenat...
Ja, tid det är verkligen något man måst ha för att starta en butik i den här storleken alldeles i från grunden. Men det blir fint i alla fall!
På bilden ovan så ser ni en liten smyg glimt i från vår pytte lilla handelsbod som vi byggt inne i butiken. PÅ bilden nedan ser ni en liten del av det som vi arrangerat som ett slags utekök, eller i alla fall som inspiration till ett.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Wow Petra och Ingela det ser ju helt fantastiskt ut .
  Ser fram emot att komma dit i sommar !
  Kraam/Loppan

  SvaraRadera
 2. Tack för alla inspirerande bilder. Hoppas bara att jag kan komma då ni öppnar.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Åh det så helt nydelig ut :-)
  Ønsker deg en fin fin dag.

  Klem Line

  SvaraRadera