fredag 13 maj 2011

Nu öppnar!

Hej Ni Fina!
Vet inte riktigt vad som händer med blogger, men inlägget om vår öppning och dess kommentarer bara försvann! Snyft, men vi provar här igen!
Lördagen den 21:e Maj kan vi äntligen slå upp dörrarna och välkomna er in till vår dröm.
Det är en dröm som jag och Ingela har arbetat många år för att nå fram till och vi är sååå stolta och glada över att det nu äntligen är dags och hoppas du vill vara med och dela denna upplevelse! Hos Lev Vackert Butiken finns allt och lite till för dig som gillar att njuta och dela med dig av det goda i livet. Du finner vår drömbutik i ett gammalt soldathem alldeles i början av Kristinehamns underbara skärgård. Bara gångavstånd i från den stora Herrgårdslivs campingenhttp://herrgårdsliv.se/ och vandrarhemmet Värmlands Camp:http://varmlandscamp.se/ Det är alltså dit vi rekommenderar alla er som undrar kring övernattningsmöjligheter i närheten till vår butik.
I butiken hittar du som besökare en handplockad blandning av gammalt och nytt. Butikens stil går i den danska, nordiska, ljusa, lantliga, robusta och franska bondromantiska atmosfären. Vi erbjuder alltifrån små och till stora möbler, dekorationer, presentartiklar, trädgårdsprodukter, inredning för de små, blommor, kläder för dam och barn, annorlunda skafferi varor, fika, konfekt med mer.
Öppettider för butiken och kafét (Sommartider)
Måndag till torsdag 10.00 till 19.00
Fredag till söndag 10.00 till 18.00
VÄLKOMMEN KÄRA DU

1 kommentar: