måndag 29 augusti 2011

Information

Tack för alla som mailat om sitt intresse till julmarknaden.
Vi kommer att svara er så fort vi beslutat kring de sista detaljerna.
För er andra som missat detta så är det nämligen så att vi håller på och planerar för att hålla en STOR julmarknad i HELA Lev Vackert huset. Utav den anledningen så söker vi nu efter duktiga hantverkare som vill stå med bord under marknaden som alltså kommer att hållas hela och samtliga adventshelger. Du kan boka dig en eller flera dagar.
Men för att ha bord hos oss så har vi endel krav för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hantverkare och för våra besökare. Det är så att vi söker hantverkare som passar stillen i vår butik. Det går också jätte bra att stå med hembakat, saftat, syltat och liknande.
Är du intresserad så maila vitromantik@gmail.com och beskriv/ samt skicka gärna med en bild av vad det är du gör. Vi återkommer så fort vi kan med svar till alla!
Vi vill också slänga in en hint om att det för såväl hantverkare som besökare finns både vandrarhem och stor camping med stugor bara 100 meter i från vår butik se:
http://www.herrgårdsliv.se/
och
http://varmlandscamp.se/
Maila gärna om ni undrar över något!
KRAM Ingela o Petra
PS:
NYA ÖPPET TIDER EFTER DEN 1/9
MÅN-TIS stängt men det är möjligt att boka in grupp besök eller fika
ONS-SÖN 12.00 - 17.30
December månad: ÖPPET ALLA DAGAR

Både butik Lev Vackert och Fik Två tanter håller öppet under hela öppettiderna och som vanligt fortsätter vi med att alltid erbjuda hembakat, god sallad och lunchiga mackor!
Du kommer också under hösten och vintern ha möjligheten att boka andra tider för dig och ditt sällskap om ni vill strosa i lugn och ro eller ha ert möte hos oss, maila vitromantik@gmail.com för mer information om detta.
KRAM Ingela 0706410580 Petra 0730288019

1 kommentar:

  1. Jag skulle gärna besöka er julmarknad...Kan bara tänka mig så mysigt det blir i er butik då...Men jag får nöja mig med att jag fick hälsa på i er jättehärliga och inspirerande butik i somras ;).

    Kram, Nicole

    SvaraRadera