lördag 27 augusti 2011

JULMARKNAD

Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
För det gäller att vara ute i god tid!!!
Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019
PST: De nya öppettiderna som börjar gälla from 1/9 kan du läsa om i inlägget innan detta

11 kommentarer:

 1. Å så roligt att ni satsar på julmarknad, kommer bli en härlig stämning hos er.
  Tänk att så fort det börjar bli mörkare på kvällarna och man tänder ljus börjar jag längta till JULEN :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Så utrolig gøy at dere skal ha julemarked! Vi skal også ha her i Norge og flere av oss har allerede startet med å lage vakre ting for salg i den lyse landlige stilen. I dag regner det men det gjør ikke noe for jeg sitter ved symaskinen, hører på fin musikk, brenner levende lys og drømmer om jul. Lykke til og ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg du har, hittade precis hit. Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Tack för inbjudan. Kan jag fråga några vänner om dom vill komma med. Vi gör liknade saker och samarbetar med smyckesförsäljning. Kristinehamn är ju jättefint och inte så långt från os. Kram från Mitas hantverk

  SvaraRadera
 5. Tack för inbjudan! Ser att ni finns till i Kr-hamn, inte alls långt ifrån Örebro. Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Hej, det finns intresse hos oss att komma till er en adventsmarknad, skulle det vara intressant? Kostnad för bord ??www.rosenalvorna.se // Christina

  SvaraRadera
 7. Ja oj så kul det skulle vara, men tyvärr vet jag inte när jag åka in på jodbehandling för cancern. Sen är det lite långt till er.

  SvaraRadera
 8. Så kul det skulle vara... älskar julen, men, det är för långt att åka, Tack ändå.

  Kram Maggan

  SvaraRadera
 9. Hej!! Låter ju väldigt trevligt! Vad för typ av hantverk vill ni ha? Jag målar möbler och kan bidra med små mindre möbler som egen tillverkade hyllor och tallrikshyllor och mindre bord! Kolla min blogg å säg om det är intressant. Vore jätte kul att få deltaga uppe hos er och er vackra butik!

  kram Petra lantligcharm.se

  SvaraRadera
 10. Ett STORT tack! för inbjudan till eran julmarknad,tar mig en funderare och återkommer..
  Kram Majsan

  SvaraRadera