lördag 7 maj 2011

Älskade, underbara barn

Hej Ni Fina!
Vi fortsätter att sätta butiken med allt vad det innebär.
I Fredags fick vi klart med bygglovet till handikappsrampen.
Vi fick ett godkännande att bygga en uteservering först en ramp upp till den sen en i från den och in, det kommer bli fint! Kruxet är dock att nu i denna årstid hitta en seriös, duktig och inte för dyr snickare..... Men nu nog om detta. I fredags fick vi de sista sakerna till vår lilla barnavdelning. Åh så mycket fint det finns!!! Vi älskar ju leksaker i tyg och trä.
Titta vilken fin förvaringskorg med fjärilar. Med den blir det lätt att hålla ordning i barnens rum och den är lätt att bära. Vi har den i flera olika utföranden. Sött och praktiskt!
Och ser ni här nedan den söta lunchboxen! Fullpackad med mat, frukt, kakor och söta tillbehör så som handduk, dricksglas, sugrör, juicepaket och mycket mer, totalt 27 delar.
Glasscafe/set. Festligt glass-set med ett ställ för strutar, glasscafe mössa, glass-skopa, fem sorters glasskulor och en gräddklick.
Glassigt värre! Ler
HIPP, HIPP HURRA! Barn älskar ju kalas och tårtor vilket gör denna fina leksak till en toppen present, nu kan det lekas kalas i massor! Söta vimplar på 1 meter medföljer kittet och vill man utöka setet så säljer vi ju också te serviser och picknick korgar i samma still.
JA vi har sååå mycket sött till våra vackra barn, nästan så att man själv vill sätta igång och leka, hihihihii. Vi längtar så till att vi kan bjuda in er till allt detta men vi väntar som sakt på endel varor, en glassbox och en och helst flera snickare....
KRAM Ingela o Petra

3 kommentarer:

  1. Åh ska bli så spännande att uppleva detta irl!
    Ha en härlig söndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Å vilken fin barnhörna,alltid uppskattat särskilt av barnan när man måste ha dom med i en prylaffär .Då har ju dom nåt att kolla på!
    Ska verkligen göra mig en tur i sommar.
    Fortsatt lycka till med öppningen.
    kram victoria

    SvaraRadera
  3. Åååå vilken söt och mysig barnhörna.Vad bra så dom får lite att sysselsätta sej med.Ni är ju bara så härliga som tänker på allt.Ha det gött ni goa tjejer Lycka till.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera