måndag 28 november 2011

JULMARKNAD NR 2 Tredje & Fjärde december

Hej Ni Glada Julsjälar!
Förra helgens julmarknad va en suce och stämningen var på absoluta toppen!
Vår ambition är att den kommande helgens marknad ska bli lika härlig.
Förutom oss så finner ni massor av duktiga hantverkare på vår övervåning, i vår gedigna källare och utanför självaste Lev Vackert huset.
Vilka hantverkare kommer då?
LÖRDAGEN:
Camilla och Cecilia med Tissel och Tassel; barnkläder från nyfödd och uppåt
Sörgården http://www.sorgarden.net/ med kravmärkt och närproducerad mat,
John Person en super duktig fotograf på plats för att ta allt i från din lille skatt till er som par eller varför inte en porträttbild? Du hinner få bilderna innan jul! Butik Mazzarin med sina pyssel och knåp kommer ni att få chansen att möta alla våra julhelger för att inhandla alla nödvändigheter till bland annat julklappsinslagningen. Sedan kommer än Susanne med bloggen Mormors vita hon kommer att sälja scrapbooking och annat smått och gott.
Ytterligare en scarpingtjej som också har en heldel sömnad som du kommer finna här hos oss då är Ann-Louise Blomsth, Bloggarinan In white 4 you med vackra shabby chic saker http://inwhite4you.blogspot.com/, Liselotte Karlsson med aloe vera produkter, Cissi och Maritha med granrisbockar, vit trähantverk och betong, Annas ideer med all typ av vackert och detaljrikt inom shabby och franska stilen, Mona med krukor, lådor, syltar och annat fint.
Utanför finner ni den riktige JULTOMTEN som säljer korv med bröd samt en skolklass som säljer hembakat.
SÖNDAGEN:
Alla från dagen innan utom fotografen John Person och In White 4 you. Istället kommer Linda Martnell med sina tjusiga smycken och Annika Johansson med konst i betong, ståltråd, tavlor och ljus. Ni finner också Mare mer egengjorda tomtar, En Förening med hembakat och Jonas Grund med fårskinn!
Sist men inte minst kommer Mikael Westin som säljer kött, skinka, renkött, sidfläsk och annat gemytligt till julbordet.
VARMT VÄLKOMNA mellan 10-18!!!
Kram Ingela och Petra

1 kommentar:

  1. Hej, Ingela och Petra! Kul att ni kikat in på min blogg! Jag har nu gjort lite reklam för er julmarknad, som jag hoppas kan ge er några extra kunder. Låter verkligen som en mysig marknad!!

    Här finns en länk till blogginlägget, om ni vill se:

    http://lylv.blogg.se/2011/november/julmarknad-i-butiken-lev-vackert.html#comment

    MVH

    SvaraRadera