tisdag 22 november 2011

Några av vår 1:a adventhelgs hantverkare

Hej Ni Fina!
Hoppas ni mår gott och att ni längtar lika mycket som vi tills vår första julmarknad som äger rum nu till helgen med start på lördag kl 10.00 och sedan fortsätter alla adventshelgerna både lördagar och söndagar 10-18 med olika hantverkare
Nu till helgen kommer du som besökare i vart fall kunna handla i vår butik och av följande hantverkare;
Lotta & Susanne som driver Drömmar och ting och säljer alltifrån smycken, till sydda alster och övrig inredningsdekoration, KML betong tjejerna de har massor av olika och annorlunda betongföremål och annat smått och gott. Sedan har vi Lena Bauer med massor av ny tillverkade tjusiga smycken. Vi har butik Mazzarin med välvalda produkter och erbjudanden, Lena med bloggen ett vitare hem där du hittar det mesta måstena till den vita stilen. Cissi den nyexaminerade möbelsnickaren med barnmöbler.
Marika och hennes väninna med snygga och festliga smycken. Anna Sörlin med sömnad,
Johanna och hennes mor med småmöbler, Yvonne Edmark med kranar och egen gjorda oljor, krämer och annat vackert, Monica Lindström med sina smycken, Linne Ann med sin rosenserie, Siren och Tulta med kransar och hemmagjort mjöl i vackra mjölförvaringspåsar mm Sedan har vi också ett underbart adventsfika i vårt cafe två tanter som vi utökat med trettioplatser!
VÄLKOMNA, redan i morgon så klart då butiken har öppet 12-17.30
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar