tisdag 22 november 2011

JULMARKNADEN 2011

Varje år, varje advent kommer Lev Vackert huset anordna en unik och gedigen Julmarknad med massor av fantastiska hantverkare. Detta är något som du bara inte ska missa!

Lev Vackert huset arrangerar varje adventshelg, lör & sön mellan 10-18 en magisk & mysig julmarknad. Vårt lantcafe Två Tanter kommer bjuda på julens gobitar, glögg och praliner, missa inte vårt julfika! Vi har ju vår älskade BIA MARIA med oss i köket! Som besökare bjuds du på gediget hantverk & handplockat hantverk i från hantverkare i hela Sverige.

HANTVERKARE:

Våra hantverkare har valts med omsorg och kommer att variera från advents helg till helg. Observera att förändringar kan ske och att vi har försäljning utomhus av hembakat varje söndag ifrån en skolklass.

Lör 26/11, Lotta & Susanne, Drömmar & Ting, Lena Bauer med unika smycken, KML Betong tjejerna, Butik Mazzarin, Anna Sörlin med sömnad, Johanna & mor med möbler, Cissi med barnmöbler, Lilleann med hjärtserien, Lena- Ett vitare Hem, Monica Lindström med smycken, Yvonne Edmark med kransar och egengjorda oljor, Siren & Tulta med hemgjort mjöl och kransar mm

Sön 27/11, Alla från lör utom KML Betong tjejerna plus Två scraptjejer

Lör 3/12, Cecilia & Camilla Tissel & Tassel med egen sydda småbarnskläder, John Persson fotograf: Ta bilden på plats och få den innan jul, Mormors vita med scrapbooking, butik Mazzarin, Cissi med barnmöbler och svärmor Martia Franz, Annas Idéer med smått och gott, In white 4 you, Ann-Louise med scrapat och sytt, Johan som tomte ute med försäljning av korv och tillbehör!

Sön 4/12, Alla från lördagen utom In white 4 you, plus Linda med stansade smycken, Annika med tavlor, betong, ljus och stålkonst, Marre med sina tomtar.

Lör 10/12, Inger Pettersson med stöpta ljus, Fotografen John Person redo att fota så du får bilderna innan jul, Keramikern Nilla Appelberg, Anki min lilla värld, Lina med Scrapbooking, Mazzarin, Susanne med pyssel i vitt och pastell, Christina & Monica Rosen Älvorna med väskor, Pernilla Larsson med smycken, Cissi med barn möbler och ev Marita Franz med gran och betong konst, Sus och Maria med saftat och syltat, Elin Jibbefors med medeltida smycken samt hennes syster med handgjorda tvålar i fina förpackningar, Jonas Grund med fårskin.

Sön 11/12, Alla från lörd utom Susanne med pyssel i vitt. Nya In White for you med schabby chic, Johanna med modern och deras småmöbler och linnekläder.

Lör 17/12, Farmor Towas vita Hjärtan, Mazzarin, Börje Smedberg med luffarslöjd, Loise Fredriksson med Alovera, Cissi med barnmöbler och svärmor Marita Franz, Marie Taxen med Ullkonst/ tavlor, Yvonne med tomtar samt ullsmycken, Jonas Grund med fårskin.

Sön 18/12 Samtliga från gårdagen dock inte Yvonne istället har vi Linda Pettersson och hennes mor med cupecakes och annat julgott!

Lev Vackert Huset är hela 520 kvm och vår butik kommer som vanligt hålla till på entreplan och på en liten del av övervåningen.

I övrigt kommer våra duktiga hantverkare finnas på vår övervinning, ute och i vår robusta källare

VI HAR ETT NÄST INTILL OBEGRÄNSAT PLATSER KVAR UTE SÅ HÖR AV DIG OM DU ÄR INTRESSERAD

MAILA GÄRNA BILD OCH INFO TILL :

vitromantik@gmail.com

Petra Eriksson www.romantiskahem.blogspot.com

Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

I december är det extra viktigt att följa butiksbloggen för där finns var dag erbjudanden som en adventskalender till oss vuxna

www.levvackert.blogspot.com

Under hela decembermånad så kommer vi att hålla butiken öppen ALLA dagar mellan 10-18

Garnisonsvägen 1

Ingela 0706410580

Petra 0730288019

www.levvackert.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar