söndag 4 mars 2012

NY MODESHOWNY MODEKVÄLL Onsdagen den 18/4 kl 18.00
Då vår första tjejafton/modekväll blev en sådan stor succé så har vi bestämt att hålla ytterligare en modekväll/tjejkväll med nya inslag och sommarens mode!
Vill du vara med så skynda dig att maila vitromantik@gmail.com och anmäl dig, först till kvarnen gäller. Det går också fint att gå in till oss i butiken och anmäla sig. Anmälan är bindande och du kvällen kostar 120:- (vilket inkluderar något ätbart, dryck och kaffe samt show och dylikt). När du kommer till butiken så betalar du och ser till att du blir avprickad i vår VIP lista.
Välkomna till nya modetider!
Kram Petra Eriksson o Ingela Broling

5 kommentarer:

 1. Vad mycket som händer på er gemensamma blogg!
  Så mycket kul ni ordnar och bjuder in till =)
  Trevligt!
  Tack för titten,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
 2. Hej på er!
  Tack för den trevliga inbjudan till bloggträffen!
  Det låter ju jättekul! Hoppas att det är många som kan vara med. För mig som har butik är det alldeles omöjligt en lördag, men det går inte att få det att passa alla.
  Lycka till med allt ni gör!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Tack för inbjudan till bloggträff!
  Om det inte var så långt bort ändå...
  Ska iallafall bli jättekul att höra och se mer om hur ni hade det.

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Oj så mycket spännande ni bjuder på!!! Då är det trist att man bor så långt bort att man inte ens kan besöka er underbara butik.
  Era två böcker är som mina biblar, bokstavligt talat, jag fullkomligen älskar de böckerna och är så glad att ni hade ett exemplar kvar av den första boken, så lyckliga jag har båda=)))
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Tack för besöket hos mig och tack för inbjudan o info om bloggträffen! Roligt när man inom samma intresseområde kan träffas! Synd att bloggträffen är så långt bort bara... Hoppas det blir lyckat för er och de som besöker träffen! Trevlig Helg! Kram Maria

  SvaraRadera