lördag 3 mars 2012

Tack för modekvällen!

Hej Ni Härliga Själar!
Vi vill tacka alla er som kom på vår modeafton som vi hade i Lev Vackert huset på skottdagen.
Vi vill också tacka alla andra medverkande företag, Apoteket som ställde upp med mineral smink, Carina Käck från Salong Agaton som stylade alla oss medverkande, Pernilla Larsson med Smycken och Ting som "pyntade" alla våra modeller med sina fina smycken.
Maria Nässen från Realbizze som visade vackra och mycket bra underkläder, Bettans Collection som också var med och visade vårkläder, Tack för ett mycket fint samarbete och en trevlig stund tillsammans med er!
Här ser ni en av kvällens modeller, Isabelle Hahne, vacker eller hur!!!
Kvällens konferencier var Petra Eriksson.
Tack alla ni härliga VIP kunder som kom för att låta er inspireras och som var med och gjorde kvällen magisk!
Här ser ni ett gäng av våra härliga Vip: kunder och då ett extra tack till Lotta Lloyd som tagit bilder som jag lånat hit, Lotta har en blogg som är värd ett besök: http://livetvidaspen.blogspot.com/ en annan rar kvinna som ni ser med här är bloggaren Veronica som också tog massor av fina bilder som jag lånat till detta inlägg. Veronica har också en härlig blogg som jag tycker ni ska kika in på http://gosigtovilt.blogspot.com
TACK igen alla ni GOA! TAck också till Nya Kristinehamns posten som var på plats och uppmärksammade händelsen! Det kommer att bli en modekväll till det lovar vi!
KRAM Ingela och Petra

1 kommentar:

  1. Ser jätte mysigt ut, hade varit kul att varit med.
    Tyvärr var jag bortrest just då i några dagar.
    Men vilken tur att det blir nya chanser.
    Kram Lotta

    SvaraRadera