måndag 12 mars 2012

Påminnelser

Hej Ni Vackra Besökare!
Här i detta inlägg tänkte vi bara presentera lite nyheter för somliga och gammal information för andra! Hur vi som har butiken känner ni säkert redan till, Ingela längst till höger, Petra längst till vänster och i mitten Ingelas dotter Isabelle. Isabelle presenterar vi här nu för att hon är en av våra extra arbetare som ni säkerligen kommer stötta på hos oss i bland.
Senare ska vi också presentera rara Marita Karlsson, Bia-Maria och Lisa som också hoppar in och hjälper oss i bland.
Sen ville vi visa er ett litet litet urplock av de bilder som rara kunden Elin Jibbefors tog åt oss under vår första mode/kvinnokväll.
Vi kommer inte att visa fler är pga lager plats på bloggen och därför att vi gärna vill att ni följer oss på fb också där ni kan se mycket mer av vad som händer i Lev Vackert huset och hos Två Tanter. Här har du länken till vår GRUPP på facebook http://www.facebook.com/groups/103183029766995/
Och här har du länken till vår plats sida på fb
http://www.facebook.com/pages/Lev-Vackert/199892033366704
Alla kläderna som syns i detta inlägg är givetvis Cream kläder som också finns att köpa hos oss i butiken, ler. KKRRRAAMMMM Ingela och Petra

3 kommentarer:

 1. Hej! Tack för inbjudan till er bloggträff, ni kommer säkert att få en kanonkul dag!!! Bor själv i Finland, så avståndet är lite väl långt, men hade i andra fall sett fram emot att få besöka er fina butik!
  Kram,Benita

  SvaraRadera
 2. Vad vackre ni är!!!
  Fina tjejer, fina frisyrer och fina Creamkläder:-)
  I de två senaste inläggen har jag skrivit lite om vad jag köpt hos er. Ni har ju såå mycket fint:-)

  Vi ses på fredag, det ska bli görkul att åka på inredningsresa med er igen!
  Kram kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej! Va fina kläder ;))) nu blev man handla sugen... Kram Caroline

  SvaraRadera