tisdag 18 oktober 2011

JULSTRESSAD? Lugnt det fixar Kristinehamns Lev Vackert Butik!

Hej!
Nu är det snart dags att tänka på din personals eller dina stora kunders julklappar.
Eller om du som privatperson vill vara ute i god tid så kan vi så klart hjälpa dig också! Titta gärna på våra set här nedan, och tveka inte att kontakta oss om du är intresserad eller har andra förslag. Antingen via mail vitromantik@gmail.com eller så kommer du in till oss i butiken. Ja, tänk vad skönt att ha det avklarad redan nu! Vi lovar att vi packar så att våra julklappar känns som de bästa, detta är nämligen vad vi är proffs på!
Alternativ nr ett: Ett gourmet set med bara det bästa – Vi har ett stort sortiment av underbara marmelader, spännande kaffesorter, lyxig choklad, mysiga tesorter, goda skorpor, traditionell konfekt, handgjorda sylter, curds och geler och mycket mera. Allt i såklart högklassig kvalitet med anknytning till svenskt gediget mathantverk.Vi kan göra detta set i följande prisnivåer: 200:- 300:- eller 400:- set

Alternativ nr två: Upplevelsepresent till julen? Om ni är minst 10 personer max 30 kan ni abonnera bord och vi skapar ett oförglömligt kafferep till er i julens anda, ett udda och personalvårdande inslag. Eller varför inte som en familje happening? Eller julklapp som julklapp till barn och barnbarn? Till Mor och Svärföräldrar? 200:- per person. Vill du så kan vi sätta samman små julklappsset som du då kan dela ut.

Alternativ nr tre: Ett blandat set för hemmet med sådant du inte själv unnar dig men gärna vill ha, har du önskemål på tema så fixar vi så klart detta. Annars kan du vara trygg i att låta oss ha fria händer. Har du svårt att bestämma dig? Ge bort ett presentkort! Vårt presentkort gäller i såväl butiken som vårt integrerade lantliga café, ”Två Tanter”. Med presentkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga av våra produkter. Om mottagaren vill köpa något som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden Maila önskat belopp till vitromantik@gmail.com Om så önskas levererar vi julklapparna direkt till er annars går det naturligtvis bra att hämta dem direkt hos oss på Garnisonsvägen 1 (fd Soldathemmet A9). För er företag eller privatpersoner utanför Kristinehamn måste vi tyvärr meddela att vår tid inte finns för leverans men hör gärna av er för en bra lösning.

KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar