torsdag 20 oktober 2011

Mer nytt i från sköna Cream

Hej Ni Rara!
Både i dag och igår så bara rasade det in varor i full fart så nu finns sååå mycket nytt och så mycket vackert att fynda hos oss i Lev Vackert Huset. Bland annat kom endel Cream kläder, tänkte jag skulle visa er några av dem här. (Bilden ovan) denna ljuva underklänning i tre olika färger, den nedrekanten är så ljuv att den mjukar upp vilken tunika eller klänning som helst. Men bäst av allt: Materialet! Det är ingen sån där som jag kallar det "korv klänning som rullar upp sig och lägger sig där man minst önskar", nä detta är en klänning som var kvinna bli snygg i, det du! Det blir ett stort: GILLA. Klänningen finns i från small till xl och kostar 399:- Vi har den även i vintervitt och stålgrå/blå.
Sen fick vi denna romantiska och behagliga kofta fast dock i svart. Den är perfekt när man har något plagg som känns för bart nu under höst och vinter för den är inte en "tjockis" kofta utan en lätt och elegant en, verkligen klassisk och värd sin summa på 899:- Tyvärr gör denna bilden inte koftan rättvis eftersom det är som en slags mönster i tyggstycket på ryggen, diskret men vackert.
Men är det något plagg som inte gör sig på bild så är det denna vinter vita skönhet! Den är sååååå fin och har en skir stjärna broderad på ryggen. Denna måste ses inlive och vet ni vad, den är så vacker tillsammans med underklänningen som jag visade på första bilden.
Sen kom mössor också för vi måste vara rädda om oss själva så vi får va friska! Japp, detta var bara ett litet axplock men visst var det fint! KRAM Petra o Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar